We leven en ademen duurzaamheid

Als fabrikant van laadzuilen is duurzaamheid een belangrijk onderwerp voor ons. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben om ons steentje bij te dragen aan het behoud van een leefbaar milieu. Daarom hebben we besloten om ons bedrijf volledig te richten op duurzaamheid.

Hulpbronbesparend en efficiënt

Daarnaast vertrouwen we op duurzame materialen en efficiënte productie om het verbruik van hulpbronnen te minimaliseren. We zorgen ervoor dat alle materialen die we gebruiken duurzaam en recyclebaar zijn. We hebben ook de processen in onze productie geoptimaliseerd om afval te minimaliseren en de energie-efficiëntie te verhogen.

De zon als energiebron

Een belangrijke stap op deze weg was de uitbreiding van ons fotovoltaïsche systeem naar 300kwp. Hiermee kunnen we meer dan 400% van onze energiebehoefte dekken en zijn we minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Bovendien vermindert dit onze CO2-voetafdruk volledig.

Duurzaamheid x E-commerce

Een belangrijk punt is het gebruik van gerecyclede kartonnen verpakkingen. Deze helpen om minder grondstoffen te gebruiken en afval te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat onze kartonnen verpakkingen afkomstig zijn van gecertificeerde bronnen en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd.

Elektrisch op de weg

We richten ons ook op duurzaamheid op het gebied van logistiek. We werken nauw samen met onze leveranciers om het transport te optimaliseren en zo klimaatvriendelijk mogelijk te maken. Ook stimuleren we het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets onder onze medewerkers. 100% van de medewerkers bezit een elektrische auto

Voor de toekomst van ons allemaal

Over het algemeen zijn we erg trots op het feit dat we ons bedrijf hebben afgestemd op duurzaamheid. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen bijdraagt aan de bescherming van ons milieu, maar op de lange termijn ook economisch zinvol is. We zullen blijven werken aan het continu verbeteren en uitbreiden van onze duurzaamheidsdoelen in de toekomst.